Arthese Resulting staat voor ondernemende consultancy en (interim) management met resultaatsverplichting

Ondernemend omdat we een verlengstuk van de onderneming willen zijn die we terzijde staan bij het:

Stuk voor stuk vraagstukken waarbij er een beroep wordt gedaan op andere kwaliteiten dan de kwaliteiten die tot op heden uw succes als ondernemer bepaald hebben. Vraagstukken waarbij Arthese Resulting u als ondernemer tegemoet treedt en ondersteunt op vakgebieden waar uw adviseurs zich niet altijd even goed thuis voelen. Ondernemende adviezen op gebied van:

- Strategie   - Revitaliseren van uw organisatie
- Businessplanning   - Rendementsverbetering
- Liquiditeitsprognose   - iCT vraagstukken
- Communicatie   - Personeel & organisatie
- Kwaliteitszorg    
- Coaching, implementatie- of change managent op het gebied van

Ondernemend advies omdat Arthese Resulting is sterk in adviestrajecten met een duidelijk plan van aanpak waarin inzet van mensen, middelen en de te verwachten resultaten duidelijk zijn omschreven. Resultaten die de hoogte van onze beloning bepalen omdat we "winners in een winning team" willen zijn.

We willen geen vedette zijn die wordt ingezet als de succeskansen hard achteruit hollen maar een speler die via langdurige resultancy trajecten, waarbij Arthese Resulting risicodragend participeert, in de basis staat op die plek waar u zich geen fulltime topper wilt of kunt veroorloven.

Een basisplaats die we ons via deskundige managementinspanning, overtuigende resultaten en risicodragend participeren voor de korte maar liever nog voor langere tijd willen verwerven.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek klik hier.